perjantai 27. kesäkuuta 2008

Löytö

Eilen olin ihan viattomasti lähetyskirppiksellä (penkomassa lankalaatikoita), kun yhtäkkiä eteeni ja sitämyöten käteeni ilmestyi pussillinen aivan ihanan vihreää lankaa. Pakkohan sitä oli sitten lähemminkin tarkastella. Viisi kerää á 50 g ja yhden kerän loppupuolisko, eli yhteensä liki 300 g lankaa. Materiaali melkein kokonaan teko-, mutta sentään viidesosa villaa. Puikot 3-4, eli 5 (koska lankaa on niin vähän, pitää kutoa harvempaa että se riittää pidemmälle...). Ja sen nimi on Pelimanni! Pakkohan se oli viedä parempaan kotiin.

Aloitin het illalla kotona - mallitilkusta, hyvänen aika, aivan poikkeuksellista, mutta oli pakko vähän selvittää puikkokokoa oikeasti, ja kuinka paljoon lanka riittäisi - villapaidan lähtövalmistelut. Ei se vajaa 300 g ole kovin paljon, mutta muita lankoja on kotona sitäkin enemmän ja yhdistely on päivän sana. Tänä aamuna bussissa kudoin jo kaula-aukkoa täyttä päätä.

Kuvia sitten kun, nyt olen töissä (kröhöm) ja ilman kameraa.

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Jos sulla tosiaan olisi kinnasneula ylimääräisenä, niin olisin kiinnostunut! Mitä tahdot vastalahjaksi? Lankaa? Bambupyöröjä? :)

Metta kirjoitti...

Juu, on, ja laitoinkin jo sinun blogiisi vastauksen, mutta menköön nyt tännekin.

Kiva kun joku käykin täällä!