perjantai 23. tammikuuta 2009

Lääkintää

Hampaat on nyt tosi puuduksissa. Reagoin ilmeisen hyvin puudutusaineeseen, kun viimeksikin meni heti tunnottomaksi ja sitä sitten kestikin monta tuntia. Nyt poistettiin viisaudenhampaat. Kaikki neljä. Lääkärisetä kysyi että otetaanko kaikki kerralla vai pareittain. Mikä kysymys se nyt on? Kuka sinne vapaaehtoisesti monta kertaa menee? En mene minä.

Hermotuksen rajat on ainakin kasvojen alueella selkeät. Alaleuka ja kieli on tunnottomat, mutta siihen se sitten rajoittuukin. Ylähuulella on vähän orpo olo yksinään, kun alahuuli ei oikein tajua mitään, mutta kaipa se pärjäilee sentään.

Villatakki tuli valmiiksi. Laitoin lopulta siihen kolmea eri lankaa, kun en halunnut ostaa ylimääräistä vyyhtiä tai edes puolikasta hihojen resoreita varten. Ne on hiukan tummemmat kuin muu takki, mutta minua ei haittaa. Nätti se vaan on.

Kaikki tämä lääkitys (puudutus, särkylääke ja antibiootti) saa näköjään ajatukset harhailemaan. Puhuminen on vaikeaa kun hampaat pitää kuulemma pitää yhdessä ja kieli on puudutettu. Hmph. Jatkan harhailua.

Ei kommentteja: