sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Nukutuskello

Luulin, että se on herätyskello, mutta sepä päättikin hallita kokonaisvaltaisesti nukkumiselämääni. Omavaltaisesti se sammutti valot päätettyään ilmeisesti, että nyt on nukkumaanmenoaika, ihan viimeistään! No, oli se vähän tylsä kirjakin, mutta ei olisi enää ollut monta sivua jäljellä. Olisin sen voinut loppuun asti sentään lukea. Ja öisin on täällä kuitenkin sen verran pimeää, ettei lukeminen sisällä ihan onnistu.

Käsityönä olen tehnyt pötkylöitä. Kuvan laitan huomenna jos maltan, mutta jos en, kuvitelkaa omin päin.

Kuuma on! En tiedä voiko täällä ollenkaan nukkua, kun ikkunatkaan eivät ole avattavaa mallia.

Niin oli aurinkoinen viikonloppu Turussa, että paloin, mutta vain niiltä alueilta, joita keskiaikapuku ei peitä, eli kaula-aukosta. Nyt kutittaa kovin. Täytyy huomenna muistaa aurinkorasva, kun kuitenkin pyöräilen sinne ja takaisin, eli 40 km/n. 3 h. Olenkin polkenut nyt ahkerasti, melkein joka päivä, kun töissä täytyy käydä, mutta bussikortissa ei ole rahaa eikä aikaa. Lataan sen vaikka sitten kun kyllästyn pyöräilyyn tai saan palkan. Menomatka kahdeksan jälkeen aamulla on yleensä aika tuskainen ja hidas, mutta takaisinpäin olen muutaman kerran tullut jopa tunnissa, mikä on aika hyvin. Kahtakymppiä keskimäärin.

Vaan ei auta, nukkumaan on mentävä, että jaksan taas huomisaamuna reippaasti polkea töihin!

2 kommenttia:

Siskonen kirjoitti...

Ollaanpa sitä reippahia! Pyöräileks myös mun kaa sinne Ahvenanmaalle vai jätänkö pyörän tänne löhöämään? Sain siitä jarrutkin korjattua, niin että nyt kelpaa huristella.

Metta kirjoitti...

Pyöräilen Ahvenanmaalle, mutta en nyt sitten kuitenkaan Lovisalla. Mun vanha pyörä on muuten ihan hyvä, mutta sen satula on vähintään keskiaikanen kidutusväline (kokeilin tänään). Katsotaan nyt, isi vähän lupaili uutta pyörää.