maanantai 10. maaliskuuta 2008

Välillä keskiaikaa

Viikonloppuna oli ystävä kylässä (se on aina hauskaa!) ja leikkasimme ja ompelimme keskiaikapukuja. Ensin piti tietysti päättää minkälainen puvusta tulee (sanovat, itse yleensä vaan leikkelen ja kursin kokoon; aina niistä on jotain tullut), ja sepä olikin yllättävän vaikeaa! Selasin jo (melkein) koko internetinkin läpi löytämättä sitä mitä etsin. Harmi vaan että en tiennyt mitä tarkalleen etsin, tai muuten tekeminen olisikin ollut helppoa, tiesin vain että tunnen sen heti kun näen sen.

Eihän siitä sitten mitään tullut lopultakaan. Omasta päästä se oli taas revittävä. Siispä minulle on valmistumassa punainen mekko mallia Munmuotonen. Se on jokseenkin tomaatinpunaista vähän huopamaista villakangasta ja siihen tulee lyhyet hihat ja eteen tinanapit. Nätti!

Olen kutonut turkoosista hahtuvasta kahdet vaippahousut yhdelle tulevalle käyttäjälle. Housut ovat keskenään erikokoiset, varmuuden vuoksi tai vahingossa. Kuvia tulee sitten kun niitä on otettu. Ehkä. Hienot tuli, vaikka silmukkamäärät, kerrosluvut ja lopulta myös mallit on kaiveltu oman yläpään arkistosta. Hyvä kehua kun ei ole niitä kuvia... Tämä ystävä jonka sisällä tuleva käyttäjä vielä majailee, ei ole se sama joka aina tulee turkoosista mieleen, mutta voimakkaiden värien ystävä kumminkin.

Arvaatteko mitä? Siskonen oli täällä viime viikolla tumput mukanaan enkä silti kuvannut niitä. Tästähän alkaa tulla tapa.

4 kommenttia:

Keltakaneli kirjoitti...

Hei, haluaisiksää tän tuonne lisätä http://neuleblogit.blogspot.com/ ? Minä niin harvoin muuta kautta luen, ja sitten kun muistan muuten etsiä, on hankala aina sinut löytää.

Anonyymi kirjoitti...

Varo vaan, kohta en enää ota tumppuja mukaan tullessani, kerta sää et niitä ikuna kuvaa kuitenkaan. Sun pitää tulla tänne kuvaamaan ne. Tulsitkin! Ja saiskos vaippahousuista kuvan, kitoos! Ja mekosta, eritoten napeista.

Metta kirjoitti...

Jaa että kuvia? Ehkä ens viikolla... Ja tulisinkin sinne mutkun mulla on täällä koulua ja muita juttuja ja sinne on niin pitkä matkakin.

Metta kirjoitti...

Ja niin, Sirpa, jaa-a, tää netti on niin ihmeellinen vehjes, etten oikein aina osaa... Mutta katotaan!