tiistai 12. elokuuta 2008

Pikku asusteita ja muuta mukavaa

Minulla on oma Lämmitä pikkuvarpaat -projekti. Ystäväni kysyi voisinko kutoa hänen vastasyntyneellensä myssyn ja tumput, ja oitis kävin ostamassa sitä ihanaa alpakkalankaa oikein lämpimänpunaisena (koska lämmin väri lämmittää ja kylmä jäähdyttää, ja vihreä rauhoittaa ja oranssi virkistää) (kai), ja kudoin melkein kokonaisen myssyn iltapäivän aikana. Sitten vasta mittailin teelmääni ja purin sen. Liian pieni. No, alpakkaa ei näytä haittaavan tällainen meno ollenkaan, niin että mennään nyt sitten eestaas vähän aikaa että löytyy sopiva koko.

Laittaisin kuvan jos jaksaisin nousta, kaivaa esiin kameran ja kutimen, säätää kameraa niin että se suostuu ottamaan kuvan tässä pimeydessä (syys, höh), laittaa kuvan koneelle ja sitten vielä odotella että tämä blogger jaksaisi ladata sen tänne. Eli en. Kuvitelkaa.

Lähetin kinnasneulan (ja toisenkin, mutta se nyt on sellainen rimpula tekele, heitä pois, Kaisa, jos et tee sillä mitään) Kerällä-blogin Kaisalle, ja heti kun olin sulkenut kuoren, muistin että minulla on kamera. Taas höh.

Ja sittenpä tuli mieleen, että olisi ehkä kiva jos Hämeenlinnan keskiaikamarkkinoilla voisi myös myydä kiinnostuneille kinnasneulan. Kun kerran seuran teltalla käsitöitä näytetään ja ainakin yksi ystävä uhkasi ottaa kintaansa mukaan. Niin että voipa olla että huomenna jatkan sitäkin projektia ja väsään muutaman neulan, kun sitä omenapuutakin vielä on vaatimattomat pari oksaa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Syys, jee, sanoo hän, jonka kämppä alkaa vihdoin olla siedettävän "viileä" (=ei paahteinen). :)

Metta kirjoitti...

Jee! Voi taas asua eikä mene kaikki aika hikoilemiseen :). Tänään onkin taas ihmeellisen lämmin ilma ollakseen näin pilvinen päivä. Ihan istuin ulkona yöpaidassa eikä tullut edes kylmä. Mikä kesä tää nyt luulee olevansa?

Omppu kirjoitti...

Syys, ihanaa, sanoo toinen jonka kämppä alkaa taas olla niin viileä että siellä voi nukkuakin, eikä ole joka päivä päänsärkyä kuumuuden takia.

Metta kirjoitti...

Voi, sullakin on hikimaja! Kurjaa. Onneksi sentään Suomen talvi on pitkänpitkä, pimeä ja kylmä.

Kaisa kirjoitti...

Lainaa ihmeessä kuvaa blogistani jos tahdot! :) Sinulle on tulossa postia... Varmaan perillä vasta tiistaina, kun torstai-iltana sen postitädille kiikutin.

Kun pääsisikin joskus keskiaikamarkkinoille edes johonkin kaupunkiin...

Metta kirjoitti...

Kiitos! Katsotaan osaanko...

Keskiaikamarkkinoille pääsee helpoimmin, kun tanssii historiallisia tansseja ja ryhmä esiintyy markkinoilla :).

Kivaa, mää saan lahjan!