maanantai 29. joulukuuta 2008

Hauskaa joulua!


Miten niin joulu loppuu toiseen joulupäivään? Paha Nuuttihan sen vasta poies viepi. Meillä ainakin. Tai sitten ei vie, mutta mahdollisuus annetaan kuitenkin. Joulukuusikin saattaa olla pääsiäiseen asti hengissä. Omasta pihasta kaadettua kuusta ei viitsi heti viedä pois, tuntuu niin tuhlaukselta se. Kuva viime kesän kukkaisviikoilta, kuvasin matkalla katsomaan Alitsaa yhtenä päivänä vaan.

Kun on aikaa, ei oikein tule kudottua, vaikka luulisi että juuri niin. Yhdet hansikkaat olen sentään saanut valmiiksi, harmaat joissa on eräiden Knottyjen palmikkokuvio selkämyksessä. Muuten ne ovatkin omasta päästä kun ei sitä aina jaksa ohjetta noudattaa. Vaikka ohjeella tulisikin just sitä mitä haluaisi, ja omasta päästä laimea kopio. Pah, kuka käskee tehdä aina kaiken niin vaikeasti. Luulenpa silti että koska hansikkaat ovat kadoksissaolleet siitä asti kun tulin kotiin lauantaina, ne jäivät kyläpaikkaan. Mahd.

Virkkasin ensimmäistä kertaa vuosiin, pieniä pompuloita Väninnalle hiuslenkeiksi. Tuli oikein nättejä, mutta muuten toimimattomia, joten täytyy varmaan vähän parannella mallia vielä. Väninna oli täällä käymässä ja pelailtiin porukalla sitä sun tätä. Tässähän pelataan siis selvästi ja vauhdikkaasti Triominoa: Domino hoch drei.


Ja tietysti katsottiin elokuvia. Parhaiten mieleen jäi 10 Things I Hate About You, laatuleffa ilman muuta.

Ompelutöitäkin täällä on harrasteltu ihan pikkuisen, kun surautin siskoselle pussukan kauneudenhoitotarvikkeita varten. Siitä tuli ihan sievä, vaikka malli olikin ihan omasta päästä. Eniten aikaa kului ompelujärjestyksen pohtimiseen, kun siinä oli niin monenmoisia kurttuja.

Siskosen päällystumput on nyt myös aloitettu ja toinen etenee huimaa muutaman sentin tuntivauhtia jo hiukan peukalon yläpuolella. Tietysti riippuu siitä miten päin kättänsä pitää, mutta ymmärtänette tai ette.

Sushia on myös tehty ystävän illanviettoa varten (siis ystävällä oli illanvietto toisien ystäviensä ja sielunsiskosten kanssa ja me iloisna teimme heille sushia tämän ensimmäisen ystävän kanssa). Hyvää tuli (pitihän ne päät syödä pois kun olivat niin hitsin rumia monet).


Kuva ei liity tapaukseen vaan toiseen tapaukseen, jossa myös tehtiin sushia, mutta erit ihmiset teki. Paitsi minä. Olin siis sama.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on kuules tapahtunut jotain omituista - niin iso kuva tuossa otsikkopalkissa että menee jo yli. Koko juttu.

Mutta voi! Repeilen täällä niin täysin! Riemusta siis, älä säikähdä. Kirjoitat vain niin kertakaikkisen ihanasti, taas kerran. :D <3

(Sanavahvistuksessa "vatee". Liekö sukua pateelle?)

Metta kirjoitti...

Olisin niin tahtonut sen kuvan siihen mutta picasa ja blogger ei oikein kohtaa :(. Meinas kyllä tosiaan mennä vähän yli laidan se.

Onko mun vastuu jos lukijoilla ratkeaa jotain tai tulee pissa housuun? :)

Vatee on varmaan sitten jonkinlainen vuoassa tehty patee :D.

Anonyymi kirjoitti...

Juu, minä tuon sinulle sitten pestäväksi housut :).

Iloa, valoa ja voimia alkaneelle vuodelle!