maanantai 8. joulukuuta 2008

Raportti *

Jaaha, marraskuussakaan ei ollut mitään (järkevää) sanottavaa. Tai kukaan ei viitsinyt sanoa sitä. Käsitöitä on kumminkin tehty. Ne seuraavat sukat on valmiit, samoin seuraavat (polkat) ja sitäseuraavat (tummanpunaiset), mutta Kaustisella viime kesänä aloitetut ja puoliväliin kudotut ei ole vieläkään edistyneet sitä pidemmälle. On se jännä!

Yksi lahjapaketti on valmis. Hyvä minä!

Muitakin paketoitavia on valmiina mutta käärimättä.

Olin kaksi yötä yövuorossa ja toisena oli lankaa ja puikot mukana. Kudoin puolitoista sukkaa sen yön aikana. Oli vähän hiljaista.

Kudoin paria Bond-leffaa katsoessani (tietenkin Lapaskuun loppumisen jälkeen vasta) tummanvihreät hansikkaat, joden selkämyksessä on rinsessaa Ullasta. Sitten aloitin jämälangoista toiset hansikkaat, kun nyt kerran vauhtiin pääsin, mutta sittemmin työ on taas haitannut harrastuksia (kun ei ole enää yövuoroja) ja olen vasta tokan peukalokiilassa.

Piparitaikina on muuten hyvää.

Valokuvia on otettu, valokuvia ei viitsitä laittaa esiin. Joskus ei vaan jaksa. Mutta olishan se kiva jos joskus jaksais...


*) Työn takia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Minä sain valmiiksi elämäni ensimmäisen sukan! Kudoin sitä koko marraskuun, ja kun se valmistui, huomasin että siitä oli tullut lumimiehelle sopiva..:) Koetin kutistaa sukan pesukoneessa, mutta seiskaveikka on liian hyvää, ei kutistu ainakaan neljässäkympissä. Isä saa nyt lahjaksi sukkaparin sijaan joulusukan ja sen sisällä jotain pientä mukavaa. Oikeat sukat seuraavat joskus ensi vuonna, ja tällä kertaa aion tehdä koetilkun ja arvioida tuotosta ja neulonnan aikana. Mutta kaiken kaikkiaan oon tyytyväinen itseeni, että osasin tehdä kantapään.
Ihanaa joulunodotusta!

Metta kirjoitti...

Hei Birgitta!

Tekemällä oppii, sanotaan. Kuulostaa kyllä hauskalta tuo sinun sukkasi :). Sisko kutoi aikanaan koulussa ensimmäiset sukkansa ihan opettajan ohjeiden mukaan, ja niistä tuli tosi hienot, mutta ihan vähän liian isot... Semmoset joihin mahtuu noin neljä lapsen jalkaa tai kaksi aikuisen. Eli kokoa lumimies. Ihmettelen vain sitä opettajaa, eikö se ollut huomannut miten suuret ne olivat? Antoi kutoa vielä toisenkin samalla mallilla.

Isäsi ilahtuu varmasti joulusukastaan :D.