tiistai 21. heinäkuuta 2009

Tänään

Kuulkaa, nyt on käynyt niin, että olen hukannut lankaa! Ostin viime kesänä alpakkalankaa yhden kerän, ja suunnittelin että hanskat, mutta missä on se nyt? Taustaksi täytyy sanoa, että yleensä tiedän varsin täsmällisesti missä lankani kuljeksivat. Jos joku nyt kysyisi, missä on se tämän postauksen Pelimanni-lanka, tietäisin heti sanoa että se on keittiön pöydällä (kai nyt kun tänä aamuna sen siihen etsin), ja kysymykseen "missä on se Italiasta tuotu silkkilanka", osaan suorilta sanoa että pienen pöydän reunalla huoneessani, mutta tämän alpakan kanssa on tapahtunut varsinainen katoamistemppu. Siitä ei ole minkäänlaisia muistijälkiäkään sen jälkeen, kun laitoin sen kuvan nettiin. Ehkä alpakka on varovainen ja haluaa pysytellä anonyyminä. Ehkä olen kutonut siitä jotain, enkä kuollaksenikaan voi muistaa mitä, saati sitten että olisin ylipäänsä käsitellyt sitä joskus. Ehkä se on kadonnut sinne samaan mustaan aukkoon mihin sukkien parit menevät pesukoneesta.

Havaintoja saapi ilmoitella kommenttilaatikkoon.

5 kommenttia:

Irena kirjoitti...

Meillä kannattaa kaikkia kadonneita etsiä ensimmäisenä saappaista, varsinkin jos tämä hukkunut esine on ennen hukkumistaan ollut lapsukaisen ulottuvissa.

Toinen paikka on tietenkin sohvan takaa.

Toivottavasti löytyy!

Metta kirjoitti...

Voi voi, saappaat on tänä sateisena kesänä olleet niin paljon käytössä, että sieltä on enää turha etsiä, ja sohvaa meillä ei edes ole!

On se kyllä jännä miten lankakerä voi kadota jäljettömiin.

Irena kirjoitti...

Onkos ollut onnea etsinnöissä?

riie kirjoitti...

HIp'! Eihän se alpakka hattuuntunut Hetan päähän, vai oliko se toinen samanmoinen?

=)

rii

Metta kirjoitti...

Mrs. Marple: on, kiitos kysymästä. Iski tässä yhtenä päivänä silmään naulakossa :).

Riie: Se on onneksi toinen alpakka, pienempi ja punaisempi. Tämä hukkunut on ruskea :).