lauantai 23. tammikuuta 2010

Lyhin tie

Älkää käsittäkö väärin: tykkään kovasti kun on pakkasta.

Mutta. Kissa on kamalan sähköistyvä eläin. Kun sitä silittää niin että se seisoo sylissä (sen mielestä silittäessä pitää nousta ylös), rätinä vaan käy. Ynnä joka vedolla sähkö lataantuu kissaan ja purkautuu kättä nostaessa henkilön reisiin. Zäp!

Kissa ei ilmeisesti huomaa lainkaan.

Tänään huomasin senkin, että vaikka puuvillasukkahousujen kanssa ei ole mitään ongelmaa, villasekoitteiset sähköistävät (saman) hameen ja se kinnaa iloisesti takin alle pieneksi mykkyräksi. Onneksi on aika pitkä takki sentään...

Sain joululahjaksi lupauksen leffasta ja tänään kävin sitten Hehkuvaisen kanssa katsomassa Sherlock Holmesin. Hauska oli! Molemmat pääroolit oli miehitetty oikein sopivanlaisilla näyttelijöillä (mistä ne olikin löytäneet niin välinpitämättömän näköisen Sherlockin?) ja musiikkia oli ilo kuunnella. Lopputeksteissä soi erityisen hauskasti irkkumusiikki! Sitä en kyllä oikein tajua, miksi siihen oli pitänyt lisätä se sähköiskuja antava laite. Muuten elokuva mukaili aika tarkasti kirjojen henkeä, joskaan ei kirjainta. Yleisvaikutelma oli samanlainen, vaikka tarina olikin keksitty; taisi olla 'jotain ihan muuta' ja vähän sivujuonia useammastakin tarinasta.

Kiitos vielä, Hehku!

5 kommenttia:

Hehkuvainen kirjoitti...

Kiitoksia vaan itsellesi :).

Irena kirjoitti...

Se Sherlock on sellainen että tekis mieli mennä kattomaan, mutta kun ei me ikinä ehditä mihinkään ajoissa, niin varmaan tulee vasta DVD:nä hankittua ja katsottua.

Metta kirjoitti...

Hehku, älä nyt, kun haluan kiittää lahjasta! Sanot vain että ole hyvä! :D

Mrs. Marple, kannattaa kyllä katsoa se! Vaikka sitten vasta DVD:ltä.

Alitsa kirjoitti...

Sähköiskuja antava laite pitää aina olla. Se on kivaa teknohömppää! :)

Metta kirjoitti...

No niin kai sitten... Mullakin on täällä tää sähköiskuja antava laite, tuossa se nukkuu sängyllä kippurassa. :D