torstai 2. lokakuuta 2008

Satoa

Syyskuussa ei näköjään ollut mitään sanottavaa...

Dementoituvat henkilöt on hauskoja monella lailla, tahattomasti tosin, eikä heille kai saisi nauraa kovin julkisesti, mutta kun naurattaa. Monesti lähimuistin heiketessä aletaan ihmetellä missä tavarat ovat, kun ei mistään löydy. Kylään tuleville sitten kerrotaan, ovelasti, että 'ovat vieneet' taas silmälasit, kun ei kuitenkaan ihan suoraan kehdata sanoa, että sinä veit, senkin epäsikiö. (Mistä tulikin mieleeni, että mummuni mun sanoo pikkumiesten vieneen, mutta se ei ole dementian oire.) Ja sitten ihmetellään kun lasit löytyvät pakastelokerosta, että kummaanpa paikkaan palauttivat.

'Ovat sanoneet', että kirjoitan hauskasti ja liian harvoin. Kiitos kaikille! On hauska kirjoittaa kun saa palautetta ja yllättävän hauskaa myös kun tietää että joku tulee tämänkin lukemaan enkä täytä internettiä ihan turhaansuotta kaikella joutavalla, jonka voisi paperillekin kirjoittaa.

Olen viime aikoina tehnyt muutamat sukat. Yhdet siskoselle, yhdet itselle ja kahdet muuten vaan. Olen mukana Sukkasadossa ja sitävarten aktivoitunut.

Siskosen sukat lähtivät pohjoiseen siskosen kanssa, enkä tiedä koska taas nähdään. Menin siskon tanssiryhmäänkin tuuraamaan ja ensi viikolla on esitys. Huh.

Omat sukat on olleet jo viikkoja (syyskuun alusta) yösukkina. Hyvät on!

Kahdet muuten vaan on yhdet marjapuuronpunaiset hiukan pitsihtävät ja yhdet harmaaraidalliset, joihin piti kulua pari keränloppua ja jatkeeksi muita jämiä, mutta voi! ei loppunut kumpikaan kerä eikä muut jämälangat. Siis lisää sukkia.

Seuraavat sukat puikoilla on punakirjavat polvisukat jostakin muinaisesta Ullasta. Ohje löytyi meidän olohuoneen lattialta. Palmikoita on, ja vähän harmittaa että piti siitä kirjavasta langasta aloittaa palmikoin kanssa sukkaa, kun eihän se edes erotu.

Sitten olen melkein tehnyt maissinkeltaiset isoveli-lapaset, mutta niistä tulikin liian lyhyet. Höh. Ja molempia vielä tein yhtäaikaa samalla pyöröpuikolla (oletteko huomanneet, että Novitan uusissa pyöröissä on mukavan joustava kaapeli, melkein kuin niissä kuuluisissa addeissa?), niin että molemmat on liian pienet. Ja niissä on vielä palmikoita, että olisi oikein hankala purkaa.

Kuvia varten pitäisi nousta, kaivaa kamera esiin ja yhdistellä se koneeseen, valita kuvat ja vielä odottaa että tämä lataa ne. Voitte arvata teenkö sitä.

Ja eikun anatomiaa lukemaan taas vaan! Heips!

5 kommenttia:

Metta kirjoitti...

Hmph. Voitte myös arvata kuinka paljon luin anatomiaa eilen illalla.

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan yhtä paljon kuin minä kansantaloutta...

Omppu kirjoitti...

Kivaa, kun kirjoitit taas pitkästä aikaa! Kunpa minäkin päivittäisin blogiani.

Metta kirjoitti...

Siskonen on hengissä! Jee! Kansantalouden lukemisen määrä on oikeasti varmaan verrattavissa kansanterveystiedon lukemiseen... Anatomiaa on PAKKO lukea kun koe on jo parin viikon päästä.

Terve vaan pitkästä aikaa, Omppu! Niin, siihenhän ei auta muu kuin että ottaa ja tekee sen :).

Anonyymi kirjoitti...

Hämmentävää, miten yllättävät ihmiset, aika monet itse asiassa, julkaisevat elämäänsä jossain blogissa. Internet on kyllä ihmeellinen ja varsin koukuttava...